12px13px15px17px
Tarix:21/12/12

Təyyarə salonunda “Wi-Fi”-ın effektivliyi kartof vasitəsilə araşdırılıb

“Boeing” korporasiyasının mühəndisləri təyyarə salonunda “Wi-Fi” siqnalının effektivliyini qiymətləndirmək üçün qeyri-adi metoda əl atıblar. Sınaqların keçirilməsi üçün kisələrə yığılmış təxminən 9 ton kartof lazım olub.

“ICTnews.az” elektron xəbər xidməti “tech.onliner.by” saytına istinadən bildirir ki, tərəvəzin insan orqanizmi ilə oxşar fiziki xüsusiyyətlərə malik olması məlum olub. Belə ki, onlar da insan bədəni kimi eyni keçiricilik xüsusiyyətlərinə malikdir. Toplanmış məlumatlar emal edildikdən sonra mütəxəssislər təyyarə salonunda simsiz şəbəkələrin optimal konfiqurasiyasını təyin ediblər.

Emil Hüseynov



Baxış sayı: 811

© İstifadə edilərkən İctnews-a istinad olunmalıdır

Facebook Google Favorites.Live BobrDobr Delicious Twitter Propeller Diigo Yahoo Memori MoeMesto






19 Aprel 2024

18 04 2024